Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΕΘΑΝΕ Ο Β.ΚΟΝΤΟΒΑΖΑΙΝΙΤΗΣΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 77 ΕΤΩΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ .ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 77 ετών ο αντιπρόεδρος της Skoda Ξάνθη, Βασίλης Κοντοβαζαινίτης. Ο εκλιπών είχε εκλεγεί πρόεδρος της ΕΠΑΕ το 2006, ενώ υπήρξε νομικός εκπρόσωπος αρκετών ομάδων.
Ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης γεννήθηκε στα Καλάβρυτα σπούδασε Πολιτικές και Νομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, διετέλεσε δημοσιογράφος στην ΕΡΤ, διευθυντής της ΕΡΑ 1 και 2, ενώ ήταν επί σειρά ετών εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Μικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.
Απο την ΕΠΟ ο προεδρος Γ.Γκιρτζίκησ δηλωσε
«Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι από σήμερα πολύ φτωχότερο. Ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης προσέφερε πολλά στο άθλημα ως δημοσιογράφος του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, ως δικηγόρος, ως Πρόεδρος της ΕΠΑΕ και ως επί χρόνια παράγοντας της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Εκεί είχα τη χαρά να συνεργαστώ μαζί του για μια πενταετία, όταν εγώ είχα τη θέση του Προέδρου και εκείνος του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. Το ήθος του, το έργο του και η προσφορά του αφήνουν σημαντική παρακαταθήκη για όλους μας.  
 
Εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απευθύνω θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του»
 Η Super League εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για τον χαμό του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη:
"O πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για το χαμό του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη και απευθύνουν στους οικείους του, αλλά και στην αθλητική οικογένεια της SKODA Ξάνθη, θερμά συλλυπητήρια. Η απώλεια του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη είναι σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η διαδρομή του και το έργο του, το ήθος, ο χαρακτήρας και η προσφορά του, αποτελούν παράδειγμα και υπόδειγμα για όλους".
Συλληπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη εξέδωσε και η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη:
"Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ Βασίλης Κοντοβαζαινίτης έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης. Ο επί σειρά ετών νομικός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της ξανθιώτικης ΠΑΕ με μεγάλη σταδιοδρομία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της δικηγορίας δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας. 

Ένας άνθρωπος που προσέφερε πολλά στο χώρο του ποδοσφαίρου, υπήρξε νομικός σύμβουλος πολλών ομάδων και συνέδεσε το όνομα του με τη SKODA ΞΑΝΘΗ, της οποίας ήταν αναπόσπαστο μέλος από την δεκαετία του 1990, αντιπρόεδρός της και εκπρόσωπός της στη Super League. 

Ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Πανόπουλος, σύσσωμη η Διοίκηση της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και όλο το ποδοσφαιρικό της τμήμα, εκφράζουν τα θερμα συλληπηρια
Η κηδεία του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη θα γίνει την Πέμπτη, 1η Οκτωβρίου 2015, στις 17.00, στο Νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου