Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Η Γ.Σ ΤΗΣ ΕΠΟ ΕΠΕΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΕΚΟΓΕΣ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την ποινή αποβολής της ΕΠΣ Θεσσαλίας επικύρωσε την Παρασκευή (28/8) η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, με τη σχετική πρόταση του προέδρου της Ομοσπονδίας Γιώργου Γκιρτζίκη να περνά με συντριπτική πλειοψηφία στη σχετική ψηφοφορία.
Ως γνωστόν, η εν λόγω ΕΠΣ είχε τιμωρηθεί με αποβολή από την Επιτροπή Εκτάκτων Υποθέσεων της Ομοσπονδίας εξαιτίας προσφυγών που είχε κάνει στα πολιτικά δικαστήρια, κάτι που αντίκειται στον κανονισμό της ΕΠΟ.
Το θέμα της επικύρωσης της ποινής, λοιπόν, τέθηκε σε ψηφοφορία και η απόλυτη κυριαρχία Γκιρτζίκη αποτυπώθηκε στο αποτέλεσμα αυτής, αφού τα «ναι» ήταν 142, τα «όχι» οκτώ, ενώ καταγράφηκαν τέσσερα «παρών» και τρεις αποχές από τους εκπροσώπους της ΕΠΣ Λάρισας.
Πάντως, ο Γ. Γκιρτζίκης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επανενταχθεί η ΕΠΣ Θεσσαλίας στους κόλπους της Ομοσπονδίας, λέγοντας σχετικά: «Πρέπει να εκλεγεί μια νέα διοίκηση σε αυτή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με την τήρηση όλων των σχετικών διατάξεων και με διαδικασία συμβατή με το καταστατικό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου