Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΙΑΒΝΟΦ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΣΑΛΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΟΛΙΚΟ

Μετά τις ανανεώσεις με τους Γιώργο Μαρινάκη, Άγγελο Νίκου και Δημήτρη Φύτρο, αλλά και τις προσθήκες στο ρόστερ των Κώστα Βασιλείου και Κώστα Μητσόπουλο, ο Αστέρας Βάρης συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την ενίσχυσή του. Τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας είναι οι Καλίν Ιβάνοφ (ΦΩΤΟ) και Χριστόφορος Πασαλίδης.
Ο πρώτος είναι 20 ετών, επιθετικός και πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Φωστήρα, ενώ ο δεύτερος είναι 20 ετών, μεσοεπιθετικός και πέρσι ήταν στον Αιολικό. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του συλλόγου:
«Ο Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ανακοινώνει την συνεργασία του με τον κ. Ιβάνοφ Καλίν για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Ο γεννηθείς το 1995 ποδοσφαιριστής την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 αγωνίστηκε στον Φωστήρα. Εχει αγωνιστει σε Πανιώνιο και στην Grasshopper Club Zuerich. Η οικογένεια του Αστέρα Βάρης του εύχεται να έχει μία πετυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν.
Ο Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ανακοινώνει την συνεργασία του με τον κ. Πασαλίδη Χριστόφορο για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Ο μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 αγωνίστηκε στον Αιολικό Μυτιλήνης. Ενώ έχει αγωνιστει και στην Κ20 του Ολυμπιακού. Η οικογένεια του Αστέρα Βάρης του εύχεται να έχει μία πετυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου