Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

H NEA ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΝΕΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ

Το διοικητικό συμβούλιο της Τριγλίας Ραφήνας συνεδρίασε την Πέμπτη (28/5) και αποφάσισε να μην συνεχισει την συνεργασια με τον  Στάθη Ασλάνογλου.. Ο πρώην τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», που είχε επιστρέψει στο σύλλογο τον περασμένο Μάρτιο στη θέση του τεχνικού διευθυντή, κατέφερε να κρατήσει στην κατηγορία την ομάδα, που τερμάτισε στην 8η θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Με ανακοίνωσή τους οι ιθύνοντες ευχαρίστησαν τον Ασλάνογλου για την πολύτιμη βοήθειά του και γνωστοποίησαν ότι έπειτα από σύμφωνη γνώμη και του ίδιου, αναλαμβάνει και πάλι πόστο τεχνικού διευθυντή στο σωματείο της Ραφήνας. Αναλυτικά:
«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας κατά την συνεδρίαση της 28/05/2015 και με την ευκαιρία του τερματισμού των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κ. Στάθη Ασλάνογλου για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφερε στον σύλλογο μας, κατά τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Ο κ. Στάθης Ασλάνογλου, με την σύμφωνη γνώμη του, επανέρχεται στα καθήκοντα που του είχαν ανατεθεί, δηλαδή στην θέση του τεχνικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας βρίσκεται από σήμερα σε αναζήτηση προπονητή και για ότι νεώτερο υπάρξει, θα σας ενημερώσουμε άμεσα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου