Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΑΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΕ ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΣΤΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

 Η ΘΥΕΛΛΑ Ραφήνας και ο Ολυμπιακος Αγιου Στεφάνου εκαναν  το πρωτο αποφασιστικο βημα στους ημιτελικους του κυπελλου και πανε γραμμη για τον τελικο 

Στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α., η Θύελλα Ραφήνας επικράτησε 0-1 του Ολυμπιακό Λαυρίου στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ.Ραφιάς" και είναι με το... ένα πόδι στον μεγάλο τελικό. Τα γκολ:πέτυχε στο 78 ο Κατσούγκρης Διαιτητής ηταν ο Θανος Ζαχαρόπουλος με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Κυριακόπουλο.

 Στον άλλο ημιτελικο  που εγινε  στο ουδέτερο γηοπεδο τωμν Γλυκών Νερών το  Κορωπί εχασε από τον  Ολυμπιακος Αγίου Στεφάνου  με 0-2  Σκόρερς  22' Βιδάλης , 34' Τσέλας (πέναλτι) Διαιτητής ήταν ο Αντιπαριώτης με βοηθούς τους κ.Δουλγεράκη και Ρούντο.



Οι επαναληπτικοι θα γινουν την άλλη Τετάρτη  4 Μαρτίου στην Ρααφήνα και τον Αγιο Στέφανο
Εξάλλουυ στον εξ αναβολης αγωνα της Β κατηγορίας ο Σαρωνικός  νικησε 1-0 το Καπανδρίτι και είναι στην 6η θεση με 38 βαθμους ενώ το Καπανδρίτι βρισκεται στην 17η με 20 βαθμούς .  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου