Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Ο ΠΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΛΑΒΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΟΥΣΗ ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΤΕΡΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (ΑΟΚ ΚΑΙ ΔΟΞΑ) ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ , ,ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ κΟΡΩΠΙΩΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ

 

Σήμερα Τρίτη 19 Απριλίου 2022 ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κορωπί - 1903 με επιστολή του τόσο στον Δήμαρχο Κρωπίας κ.Κιούση Δημήτρη όσο και στα έτερα σωματεια της πόλης (Α.Ο.Κ & ΔΟΞΑ) γνώρισε την επιθυμία του ώστε το καλοκαίρι να υπάρξει ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ(3) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ της πόλης μας,το οποίο,αποτελεί όνειρο του κάθε Κορωπιώτη εδώ και αρκετές δεκαετίες.
Ελπίζουμε σε κοινή θετική απάντηση!
Πορευόμαστε με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουμε ένα πανίσχυρο Κορωπί.
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

2 σχόλια:

  1. Η ανακοίνωση του Γραφείου Δημάρχου Κρωπίας είναι στο www.koropi.gr 24 Φεβρουαρίου 2022 και ένα απο τα βασικά σημεία του είναι το ακόλουθο απόσπασμα : ....Το νέο σωματείο, ο Π.Α.Ο.Κ ιδρύθηκε για συγκεκριμένο αποκλειστικό σκοπό και σε καμμιά περίπτωση ανταγωνιστικά προς το παλαιό σωματείο Α.Ο.Κ και τη Δόξα Κορωπίου. Για την επισφράγιση αυτών των εξελίξεων και κοινών αποφάσεων προσκλήθηκαν από τον Δήμαρχο Κρωπίας σε γεύμα εργασίας, το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου 2021, οι πρόεδροι των δύο σωματείων ΑΟΚ και ΠΑΟΚ και από ένα μέλος του Δ.Σ εκάστου ήτοι : Από τον Α.Ο.Κ οι, κ.Παναγιώτης Λιακούτσης και κ.Ευάγγελος Καρατζάς και από τον ΠΑΟΚ, οι, κ.Σωτήριος Λέκκας και κ.Βασίλειος Μιχάλης. Αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής ήταν η επιβεβαίωση του συγκεκριμένου σκοπού του νεοσύστατου σωματείου ΠΑΟΚ.

    Συμφωνήθηκε αμοιβαία, η παραχώρηση όλων των αθλητικών δελτίων ακαδημιών και των νέων ποδοσφαιριστών από τον ΑΟΚ προς τον ΠΑΟΚ ώστε το νέο σωματείο να έχει έσοδα για τη συντήρησή του και τη λειτουργία του απευθυνόμενο μόνο σε χορηγούς-γονείς και όχι σε χορηγούς τους οποίους θα αναζητούσε το παλαιό σωματείο Α.Ο.Κ. (αυτό όμως καταστρατηγήθηκε)

    O δε ΑΟΚ θα κάλυπτε τα πρόστιμα της μη ύπαρξης ακαδημιών από τα χρήματα χορηγών, όπως αντίστοιχα και τη λειτουργία του, με την απόκτηση νέων παικτών, προπονητή κ.λ.π.

    Στόχος είναι, η προσωρινή διοίκηση του Α.Ο.Κ και η νέα διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ μετά από απόφαση των Γ.Σ των δύο σωματείων και μετά τη λήξη του πρωταθλήματος να προχωρήσουν σε διεργασίες για την επανένωσή τους στον έναν και μοναδικό ιστορικό Α.Ο.Κ με τη διενέργεια εκλογών.
    (...)
    Απευθύνουμε έκκληση σε όλους, για παύση ανταγωνισμών και διενέξεων, και με καλή πίστη να ενώσουμε δυνάμεις, πρόσωπα και πολιτικές για το καλό του αθλητισμού και των παιδιών μας. Το ίδιο απευθύνουμε σε όλα τα σωματεία και άλλων αθλημάτων που έχουν διαχωρίσει τμήματά τους, ανταγωνίζονται μεταξύ τους και έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους. Οι παράγοντες όλων των αθλημάτων ας κατανοήσουν τη σύγχρονη δεινή πραγματικότητα, την ανάγκη για μια νέα ενότητα της τοπικής μας κοινωνίας και να ενώσουν υγιείς δυνάμεις. Ο Δήμος μας είναι εγγυητής της νέας ενωτικής πορείας και του κλίματος συναδέλφωσης και ομόνοιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΊ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΊΖΕΙ ΔΗΛΑΔΉ ΣΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΈΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή