Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΑΝΤΟΥ

 

Η αποστολή της ομάδας μας έφτασε στη Ρόδο για τον αυριανό αγώνα της στο Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΡ Αφάντου. Οι ευχές όλων μας είναι να επιστρέψει με την πρόκριση στις αποσκευές της!
Όλες οι αντιδράσεις:
2

EΠΙΒΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ ΕΒΑΛΕ ΕΞΗ ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ

 Στο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου στα Μέγαρα ο Αχαρναικός επικράτησε του νεανικού Βύζαντα με 1-6.

Τα τέρματα της ομάδας του Θεόφιλου Καλύβα σημείωσαν οι: Σ. Κρητικός, Λέκκας, Ραφτόπουλος 2., Ρολντάν, Παλάσιος.

ΑΝΕΤΑ Η ΑΠΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ ΕΠΕΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 3-0 ΤΩΝ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΡΕΡΣ ΤΟΥΣ ΒΕΡΤΣΩΝΗ ,ΒΛΑΧΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ


 

ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΙΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

 


 

Ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου (31/8), το τουρνουά “Χρυσοστόμεια 2024” που διοργανώνει και φέτος η Τριγλία Ραφήνας τιμώντας τον Τριγλιανό εθνομάρτυρα και ιερομάρτυρα Άγιο Χρυσόστομο Σμύρνης.

Πριν την σέντρα του πρώτου αγώνα στο τελετουργικό που προηγήθηκε, οι ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, έκαναν τον γύρο του γηπέδου, ενώ παιδιά από τις Ακαδημίες της Τριγλίας κρατούσαν το πανό που γράφει “Καλωσορίζουμε τα αδελφά προσφυγικά σωματεία” και που έχει γίνει και αυτό σύμβολο του τουρνουά

Στο φετινό τουρνουά συμμετέχουν εκτός από την Τριγλία Ραφήνας, ο Πανιώνιος, ο Ηρακλής Ελευσίνας και ο Εθνικός Λυκίας Νέας Μάκρης

Το καλωσόρισμα έκανε από την Τριγλία Ραφήνας ο Παναγιώτης Βουρδέρης ενώ στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Τριγλίας Ραφήνας Μάριος Διαγγελάκης ευχαρίστησε όλους όσους συμμετέχουν  και φέτος στο τουρνουά

Στην συνέχεια κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής, ενώ η Φιλαρμονική παιάνισε τον Εθνικό Ύμνο

Η ΜΑΡΚΟ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΟΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΑΡΣΕΝΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΠΗΔΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 

⚪✍️𝚺𝚻𝚮 𝚳𝚨𝚸𝚱𝚶 𝚶 𝚯𝛀𝚳𝚨𝚺 𝚨𝚸𝚺𝚬𝚴𝚰𝚫𝚮𝚺
Ο ΓΣ Μαρκό ανακοινώνει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Θωμά Αρσενίδη, ο οποίος αγωνίζεται στα άκρα της αμυντικής και επιθετικής γραμμής.
Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα γεννήθηκε στις 19/05/2005 και γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στα αναπτυξιακά τμήματα του Ολυμπιακού μετρώντας δυο κατακτήσεις πανελληνίων πρωταθλημάτων ως μέλος του τμήματος Κ19.
Παράλληλα με το τμήμα της Κ15 έχει πανηγυρίσει επίσης πρωτάθλημα πανελλήνιο ενώ αποτέλεσε μέλος στα κλιμάκια Κ15 και Κ17 των Εθνικών Ομάδων.
Καλωσορίζουμε τον Θωμά Αρσενίδη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, παίζει ποδόσφαιρο και κείμενο
Όλες οι αντιδράσεις:
20

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ

 

Παλλαυρεωτικός 🆚 ΑΟ Άρτεμις
Σας περιμένουμε αύριο στον φιλικό μας αγώνα για να μας στηρίξετε με την παρουσία σας!
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
Όλες οι αντιδράσεις:
6