Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ -ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΗΔΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ ΕΛ ΘΕΟΧΑΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Π.ΜΕΡΤΥΡΗ

 ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ...ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

🤝Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης, την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024, συνάντησε στο γραφείο του τον νέο Πρόεδρο του «Παλληνιακού Α.Ο» Ελευθέριο Θεοχάρη και τον γενικό Γραμματέα του αθλητικού ομίλου, Μίνωα Καρλάκη, παρουσία του Αντιδημάρχου Δημοτικής Περιουσίας δημοτικής κοινότητας Παλλήνης, Παναγιώτη Μερτύρη και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Θάνου Οικονόμου.
👉Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, η διοίκηση παρουσίασε αναλυτικά στον Δήμαρχο, το σχεδιασμό της νέας αθλητικής χρονιάς και τους στόχους που έχουν θέσει. Από την πλευρά του ο κ. Αηδόνης, δεσμεύτηκε να στηρίξει με κάθε τρόπο και να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο τον ιστορικό αθλητικό όμιλο του Δήμου Παλλήνης.
👉H διοίκηση του «Παλληνιακού Α.Ο», εξέφρασε την ικανοποίηση της για την εποικοδομητική συζήτηση με τον Δήμαρχο και ανανέωσε το ραντεβού τους στο… δικό της γήπεδο.
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο
Μ

ΣΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΡΚΟ ΕΠΑΝΗΛΘΕ Ο ΓΚΟΛΚΗΠΕΡ ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΣΗ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

 

✍️𝚶 𝚯𝚨𝚴𝚨𝚺𝚮𝚺 𝚺𝚻𝚸𝚨𝚻𝚮𝚺 𝚺𝚻𝚮 𝚳𝚨𝚸𝚱𝚶
Το διοικητικό συμβούλιο της Μαρκό ανακοινώνει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Θανάση Στράτη. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 20 χρονών (20/4/2004) και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.
Την περσινή αγωνιστική περίοδο κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνικής ως μέλος της ομάδας του Πανιώνιου έχοντας συμμετοχές με τη φανέλα του Ιστορικού. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στα αναπτυξιακά τμήματα της ΑΕΚ για 6 χρόνια όπως και στα αντίστοιχα του Πανιώνιου για 4 αγωνιστικές περιόδους. Για την Μαρκό ο Θανάσης Στράτης αποτελεί γνώριμο πρόσωπο αφού την περίοδο 2022-2023 άνηκε και πάλι στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας. Είμαστε βέβαιοι ότι με την εργατικότητα του και το ταλέντο που διαθέτει θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο προσεχές πρωτάθλημα.
Καλωσορίζουμε τον Θανάση Στράτη στην οικογένεια της Μαρκό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Όλες οι αντιδράσεις:
4

OUTE ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΓΓΑΝΑΣ ,ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟ ΑΨΕ-ΣΒΗΣΕ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΛΑΜΠΡΗ ΚΑΡΡΙΕΡΑ


 

ΣΤΟ μεταξυ σε ανάρτηση του  στον προσωπικο του λογαριασμο  ο Χρηστος Μαγγανας μιλαει για την αποχωρηση του από τον Αατερα :

«Ήρθε η ωρα να ανακοινώσω και απο πλευράς μου την αποχώρηση μου απο την ομάδα του Αστέρα Βάρης .

Προσπάθησα και έδωσα και την ψυχή μου στον αγωνιστικό χώρο στις στιγμές που μου δόθηκε η δυνατότητα να το αποδείξω.

Έκανα πολλούς φίλους , και ως παρεα καταφέραμε στο τέλος της χρονιάς να σκαρφαλωσουμε στις υψηλές βαθμολογικές θέσεις του πρωταθλήματος της Γ εθνικής .

Εύχομαι καλή συνέχεια στο σωματείο του Αστέρα και να πραγματοποιήσει όσους στόχους θέσει για το μέλλον !

Εις το επανιδείν !

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ Ο ΑΙΛΟΥΡΟΣ ΓΚΟΛΚΗΠΕΡ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΜΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ

 

Α.Ο. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ. του Α.Ο Σαρωνικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Κουμή!
Ο Κωνσταντίνος έρχεται για να προσδώσει εμπειρία στα γκολπόστ της ομάδας μας καθώς μετράει περισσότερες από 130 συμμετοχές σε επίπεδο Γ' Εθνικής. Το βιογραφικό του είναι εξαιρετικό αφού έχει αγωνιστεί σε Μέγα Αλέξανδρο Ηρακλειάς, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Περαμαϊκό, Αχαρναϊκό, Ηρακλή Ψαχνών, Χαλκίδα, Προοδευτική, Φωστήρα, Θήβα, Αηττητο Σπατων, Αστέρα Ιτέας, Φοίνικα Νέας Επιδαύρου ενώ στην τελευταία τριετία αγωνιζόταν στην Θύελλα Ραφήνας.
Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο Κουμή στην οικογένεια του Σαρωνικού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία, νίκες και διακρίσεις!
Το Δ.Σ. του Σαρωνικού Αναβύσσου
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, παίζει ποδόσφαιρο και κείμενο
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Αποστολή
Κοινοποίηση

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΑΜ ΤΗΣ ΜΑΡΚΟ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΣΕ 32 ΜΑΤΣ ΤΗΣ Σ.ΛΙΓΚ 2 ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ .ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

 

Ο χρήστης Γ.Σ. ΜΑΡΚΟ 1927 είναι στην πόλη Markópoulo.

7 λ. 
🟢⚪️✍️𝚼𝚷𝚬𝚪𝚸𝚨𝚿𝚬 𝚺𝚻𝚮 𝚳𝚨𝚸𝚱𝚶 𝚶 𝚳𝚨𝚴𝛀𝚲𝚮𝚺 𝚱𝚨𝚲𝚲𝚬𝚸𝚪𝚮𝚺
Ο ΓΣ Μαρκό ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Μανώλη Καλλέργη. Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα είναι γεννημένο στις 5/12/1990 (34 χρονων) και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Διαθέτει πλούσια εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες γεγονός που αποδεικνύει την σπουδαιότητα της μεταγραφής για την ομάδα μας. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Κοζάνη και το πρωτάθλημα της Superleague 2 όπου σε 32 συμμετοχές πέτυχε 5 γκολ έχοντας πολύ καλή παρουσία στο Βόρειο Όμιλο. Την προηγούμενη τριετία αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην ΠΑΕ Κηφισιά όπου τη σεζόν 2020-2021 στέφθηκε πρωταθλητής Γ’ Εθνικής ενώ τη σεζόν 2022-2023 ο Καλλέργης με τις 21 εμφανίσεις και τα 3 γκολ που πέτυχε στην Superleague 2 ήταν καταλυτικός ώστε η ομάδα του να κατακτήσει για πρώτη φορά το πρωτάθλημα στην Superleague 2 και παράλληλα την ιστορική άνοδο στην Superleague. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε ΑΟ Καρδίτσας, Φωκικό Άμφισσας ενώ το 2012-2013 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του αφού η ΠΑΕ Ατρόμητος του... χτύπησε την πόρτα και του έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί για πρώτη φορά στη κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας μας. Ακολούθησαν Ιωνικός, Λαμία, Παρνασσός Αράχωβας, Διάνα Ηλιούπολης και Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας. Καλωσορίζουμε τον Μανώλη Καλλέργη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Όλες οι αντιδράσεις:
Σπυρος Καλανιωτης, Manwlhs Gerwnymos και 5 ακόμη