Κυριακή 22 Απριλίου 2018

ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣΑΝΑ, ανάμεσα στον Αετό Πικερμίου και τον Αχιλλέα Κ. Αχαρνών, στη Ραφήνα.
Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν όλες και όλες δύο φάσεις, η μία με σουτ του Κονταρίνη για τον Αετό στο 4′ και η άλλη στο 13′ όταν ο Καλογερόπουλος, έπιασε σουτ μέσα στην μεγάλη περιοχή του Αετού, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βοτσίδη.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα, και απείλησαν την εστία του Βοτσίδη με σουτ του Καλογερόπουλου στο 47′ και στο 55′, που όμως πέρασαν άουτ.
Από εκεί και πέρα ο Αχιλλέας ήταν εκείνος που είχε την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορέσει να δημιουργήσει ευκαιρίες.
Όσες ευκαιρίες έγιναν στα 90 λεπτά παιχνιδιού, έγιναν όλες μαζί στις καθυστερήσεις, όπου οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν στα καρέ τους και άρχισαν να «σφυροκοπούν» την εστία του Αετού, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Διαιτήτευσαν οι Κάντζος, Τζαφολιάς, Περδίκης
Αετός Πικερμίου: Βοτσίδης, Δημητρίου, Διαμαντής, Καδίτης, Γκιντίδης, Άμερ, Μαραγκουδάκης, Κονταρίνης (70′ Φυτιλής), Καραβατάκης (91′ Μωυσίδης), Μάργαρης (70′ Παναγόπουλος), Διοκμετζίδης.
Αχιλλέας Κ. Αχαρν.: Τόλιας, Μπούλιας, Λάνη (91′ Αναστασιάδης),  Θανόπουλος, Καρακάσης , Φουκαράς, Φούντας (91′ Γιουλάτος), Σταματόπουλος (70′ Μπούσκος), Θεοδώρου (63′ Ζούνα), Καλογερόπουλος, Μπιζάς
ΠΗΓΗ www.irafina.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου