Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ " ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ( Η ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ) ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ..Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ .Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΣΙΑ ΣΤΟ Β ΓΥΡΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ"

 

Α.Ο Σαρωνικός Αναβύσσου - F.C Saronikos Anavyssou

20 λ. 
Κρυονέρι 10 Οκτωβρίου 2020.
Στο ίδιο έργο θεατές...
Για μια ακόμη φορά (η τρίτη συνεχόμενη) η αποστολή της ομάδας μας αποχωρεί από το συγκεκριμένο γήπεδο με την προστασία της Αστυνομίας και υπό βροχή αντικειμένων.
Και όλα αυτά γιατί η ομάδα μας νίκησε παλικαρίσια, κάτι που δυστυχώς κάποιοι από τους θαμώνες του συγκεκριμένου γηπέδου δεν θέλουν να αποδεχθούν και με τις πράξεις τους (συνεχείς ρίψεις κροτίδων και βεγγαλικών σε βάρος των ποδοσφαιριστών και του πάγκου μας) οδήγησαν το παιχνίδι σε οριστική διακοπή. Κρίμα γιατί μετά τον αντίστοιχο περσινό αγώνα που έγινε στην Ανάβυσσο, οι διοικούντες της ομάδας του Κρυονερίου μας υποσχέθηκαν προσωπικά ότι θα ανταποδώσουν στο ακέραιο την άριστη φιλοξενία που τους παρείχαμε.
Δεν πειράζει, εμείς και στον αγώνα του 2ου γύρου, πάλι την ίδια άψογη φιλοξενία θα τους παρέχουμε γιατί αυτό επιβάλλει ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός που πρεσβεύει ο σύλλογος μας.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΚΎΡΙΟΣ ΓΙΑΡΕΝΗΣ ΉΤΑΝ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΆ ΔΟΎΜΕ ΤΊ ΘΑ ΓΊΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΠΑΡΆΖ ΈΡΙΧΝΑΝ ΔΎΝΑΜΗ ΈΦΑΓΑΝ 4 ΣΉΜΕΡΑ ΑΥΓΆ ΚΑΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΊΤΕΣ ΒΕΓΓΑΛΙΚΆ ΈΦΑΓΑΝ 2 ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΦΟΡΆ ΡΊΧΤΕ ΒΌΜΒΑ ΝΆ ΦΆΤΕ 5 ΣΤΗΝ Α ΑΠΌ ΣΠΟΝΤΑ ΕΊΣΤΕ ΌΧΙ ΜΕ ΤΉΝ ΑΞΊΑ ΣΆΣ ΓΑΤΆΚΙΑ Ε ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΛΆΚΑ ΣΆΣ ΚΆΝΟΥΜΕ ΣΆΣ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΔΥΝΑΜΊΤΕΣ ΕΣΕΊΣ ΓΚΟΛ ΕΜΕΊΣ ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή