Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Ο ΠΕΡΕΙΡΑ ΤΟ ..ΒΙΟΛΊ ΤΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ ΟΤΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΣΕ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ VAR AΡΚΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ" ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ



 ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ του ο Περέιρα ενω ειναι σε εξελιξη ο διεθνης διαγωνισμος και το VAR θα μπει στη ζωή μας αυτος λεει τα δικα του και δεν αναγνωρίζει οτι εκανε λάθος και εκοψε διαιτητες που θα μπορούσε να βοηθήσουν στην λειτουργια του συστήματος Ετσι στην ΕΡΤ που εμφανίστηκε τα βρηκε ολα τέλεια και οτι ειναι ετοιμη η ΚΕΔ να ανταποκριθει αρκει να τησ δοθει το πρασινο φως Χαρακτηριστικα ειπε 
“πρέπει να γίνει ο διαγωνισμός. Από πλευράς διαιτησίας είμαστε έτοιμοι σε θεωρία και πράξη και περιμένουμε το πράσινο φως», ήταν η απάντηση του Περέιρα για το VAR.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ ρωτήθηκε για το αν θα έχουμε ξανά ξένους διαιτητές στα μεγάλα ματς, απαντώντας πως: «Ήταν μια εξαίρεση γιατί θέλαμε ένα πιο υψηλό επίπεδο και χωρίς πολλά λάθη και θέλουμε να δούμε πώς θα λειτουργήσει. Ψάχνουμε λύσεις για να δοθεί και στους Έλληνες διαιτητές να συμμετέχουν σε υψηλότερο επίπεδο και να έχουν κίνητρο».
Τέλος ο Περέιρα είπε: «Είναι δύσκολο το περιβάλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ελπίζω σύντομα θα υπάρχει μεγαλύτερη συνεργασία μεταξύ των μεγάλων ομάδων και να μπορούν οι οικογένειες να πάνε στο γήπεδο, να έρχονται περισσότεροι στα γήπεδα. Έτσι θα έρθουν και περισσότερα έσοδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου