Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΦΩΚΙΚΟΥ

Τον Νίκο Κόκκινο ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 16/7 ο Φωκικός στο πόστο του Τεχνικού Συμβούλου και του Υπεύθυνου Οργάνωσης Τμημάτων Υποδομής. Ένας άνθρωπος με γνώσεις και μεγάλη εμπειρία που θα βοηθήσει την ομάδα της Φωκίδας στο νέο της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:
«Το ΔΣ του ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ ανακοινώνει την ενσωμάτωση του Νίκου Κόκκινου στο προπονητικό τιμ της ομάδας μας από τη θέση του Τεχνικού Συμβούλου και του Υπεύθυνου Οργάνωσης Τμημάτων Υποδομής.
Ο Νίκος Κόκκινος είναι κάτοχος πτυχίου ΟΥΕΦΑ Β’ προπονητικής ποδοσφαίρου, έχει δρομολογήσει τη διαδικασία για την απόκτηση του πτυχίου ΟΥΕΦΑ Α’, συμμετείχε σε διεθνή σεμινάρια (Αγγλία, Ιταλία) και διαθέτει μακρά εμπειρία στους πάγκους, καθώς εργάζεται ως προπονητής από το 1989.
Διετέλεσε μόνιμος σκάουτερ του ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΑΣΤΑ στον Παναθηναϊκό και σε άλλες ομάδες για μια δεκαπενταετία, εργάστηκε σε σειρά ομάδων σε Α’ & Β’ ΕΠΣ Αθηνών και ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής ως πρώτος προπονητής και συνέβαλε στη δημιουργία και την οργάνωση της Ακαδημίας Κηφισιάς και αργότερα της Ακαδημίας του Α.Ο. Κρυονερίου.
Στην προπονητική του διαδρομή ανέδειξε και προώθησε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στη Super League & Football League. Την τελευταία διετία διατέλεσε πρόεδρος » Π.Α.Ε. Γ.Σ.Καλλιθέα» στη Football League
Καλωσορίζουμε το Νίκο στη μεγάλη οικογένεια του Φωκικού και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!«

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου