Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΙΑΞΕΙ ΝΕΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΛΑΝΟ

Ο Πρωτέας αλλάζει επίπεδο! [εικόνες & βίντεο]

Ενημέρωση
20 Ιουλίου 2018
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ κκ. ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΑΡΗ 
Πραγματοποιήθηκε χθες σε παραλιακό εστιατόριο της Παλαιάς Φώκαιας, η προγραμματισμένη συνάντηση γνωριμίας με το νέο Δ.Σ του Πρωτέα, τον γενικό διευθυντή και το προπονητικό τιμ της ομάδας.
Την παρουσίαση έκανε, απόντος του προέδρου, ο ταμίας του σωματείου ο κ.Λεωνίδας Βαριάς (βίντεο). Ο κύριος Βαριάς αναφέρθηκε στο 5ετές πλάνο του ΔΣ που είναι βασισμένο στην ανάπτυξη των ακαδημιών και στην ανάπλαση (ανακατασκευή) των ακατάλληλων αποδυτηρίων και την κατασκευή μικρής καφετέριας, κατάλληλης να φιλοξενεί γονείς.
Γενικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο κύριος Ανδρέας Μπαρμπαρήςπαλαίμαχος του Πρωτέα, με πλούσιο βιογραφικό σε οργάνωση και λειτουργία ακαδημιών.
Προπονητής αναλαμβάνει ο Γιάννης Σιδέρης με βοηθό τον Βασίλη Κουρζάκη.
Ακολούθως, τον λόγο για ένα σύντομο χαιρετισμό πήραν ο γενικός διευθυντής κ.Α.Μπαρμπαρής, ο κ. Παπουτσής (πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Π.Φώκαιας), ο κ.Τσαλικίδης (πρώην πρόεδρος της κοινότητας και δημοτικός σύμβουλος), ο κ.Μενεγάκης (πρώην πρόεδρος του σωματείου), ο κ.Τσιγαρίδας (πρώην αστυνομικός διευθυντής και υποψήφιος δήμαρχος Σαρωνικού) και ο Φρανσίσκο Ζουέλα(πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και νυν συνεργάτης των ακαδημιών της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας).
(Για το παρόν και το μέλλον της ανδρικής ομάδας δεν είχαμε καμία ενημέρωση! Ελπίζουμε κάποια στιγμή να ανακοινώσουν τους ποδοσφαιριστές που θα μείνουν ή θα έρθουν στην ανδρική ομάδα και όχι μόνο αυτούς που…φεύγουν!).
Στο τέλος, σερβιρίστηκε μπουφές με θαλασσινούς μεζέδες και αναψυκτικά, προσφορά του Δ.Σ!
ΠΗΓΗ www.sportcity.gr
ΣΗΜ ΣΥΝΤΑΞΗΣ Δεν λαβαμε καμμια προσκληση να παραστουμε αλλα παρολα αυτα προβαλουμε το τι ειπωθηκε στην συνεντευξη του ΠΡΩΤΕΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου