Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Σ.ΛΙΓΚΑ Ε.ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η Σ.ΛΙΓΚΑ ΣΤΙΣ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 25 Αυγούστου καταβάλλει η Super League, όπως παραδέχθηκε ο Ευάγγελος Μπαταγιάννης μετά τη γνωστοποίηση της αναβολής της κλήρωσης για τη σεζόν 2018-19. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της Super League: 

-το λόγο που υπήρξε αναβολή στη διαδικασία της κλήρωσης: «Γιατί δεν ήμασταν έτοιμοι σήμερα να εγκρίνουμε την προκήρυξη». 

-το εάν υπάρχουν προτάσεις από τηλεοπτικά κανάλια για τους… άστεγους: «Υπάρχουν αλλά οι ομάδες που είναι χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο θέλουν να τα εξετάσουν και να τους δοθεί ένας χρόνος για να τα εξετάσουν». 

-το εάν μπορεί να γίνει σέντρα στη Superleague στις 25/08: «Γίνεται τεράστια προσπάθεια να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 25 Αυγούστου, παρόλο που δεν είναι πιεστικές οι ημερομηνίες. Γίνεται τεράστια προσπάθεια». 

-τις επαφές με την Football League: «Αν έχουμε κάποια πρόταση να θέσουμε, θα κάνουμε τη συζήτηση με τη Football League (σ.σ. για τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν και θα ανέβουν κατηγορία). Αν οι προκηρύξεις τέμνονται, το θέμα θα το λύσει η ΕΠΟ». 

-τις συζητήσεις με τον Γιώργο Βασιλειάδη: «Εμείς θα είμαστε οι τελευταίοι που θα ναυαγήσουμε μία πρόταση με τον οποιοδήποτε. Ο υπουργός μας ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, δυστυχώς δεν είχαμε καλό καλοκαίρι. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή ο υφυπουργός έχει άλλα θέματα να λύσει. Την πρόταση του υπουργού τη συζητήσαμε, τη δεχθήκαμε κατά 9/10 και θεωρώ ότι ακόμη υπάρχει τρόπος και χρόνος να τη συζητήσουμε». 

-τη Γενική Συνέλευση της Λίγκας που θα διεξαχθεί στις 09/08: «Θα γίνει Γενική Συνέλευση για να εγκριθεί η προκήρυξη και να γίνει η κλήρωση. Οι ομάδες θα αποφασίσουν, δεν θα αποφασίσω εγώ. Αν οι ομάδες δεν θέλουν να αρχίσει το πρωτάθλημα γιατί δεν είναι έτοιμες, δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Μην ξεχνάτε παλιά, οι ομάδες ήταν έτοιμες και άλλοι δεν ήταν έτοιμοι. Δεν τα λέτε αυτά όμως; Παλιά περιμέναμε τι θα δίνει ο επόπτης και τι οι διαιτητές για να αρχίσει το πρωτάθλημα. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα που όταν θα κάνετε κριτική να την κάνετε για λάθη δικά μας, που δεν τα έχουμε προλάβει στην αρχή. Όχι για λάθη που θα τρέχουμε να τα διορθώνουμε στην πορεία. Γίνεται προσπάθεια για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, καλύτερο από τις άλλες χρονιές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου