Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΤΙΙΣΙΜΟ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΓΔΟΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


ΠΡΕΜΙΕΡΑ τα απογευμα στις 18:00  για την νεα ομαδα που χτιζει ο Ολυμπιακος Αγιου Στεφάνου . Οι παίκτες θα έχουν την πρώτη γνωριμία με τη διοίκηση της ομάδας και το τεχνικό τιμ, στη συνέχεια θα παραλάβουν αθλητικό υλικό για τη νέα σεζόν και θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση.
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται θα ανακοινωθουν και τα φιλικά προετοιμασίας, ενώ φυσικά το ενδιαφέρον θα παραμείνει αμείωτο και στο μεταγραφικό μέτωπο, αφού έπονται κι άλλες κινήσεις ενίσχυσης!
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ανακοινώθηκε η ενταξη του 8ΟΥ στη σειρα νεοαποκτηθεντα παικτη Συγκεκριμενα
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας, τον Δημήτρη Φερεντίνο. Ο Δημήτρης αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στην ΑΕ Ηρακλείου, ενώ έχει εμπειρίες από τη Γ' Εθνική αφού έχει παίξει στην κατηγορία με τον Μανδραϊκό και τον Ατρόμητο Πειραιά.
 Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως στόπερ αλλά και ως αριστερό μπακ. Ευχόμαστε καλή σεζόν στον Δημήτρη με υγεία και πολλές επιτυχίες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου