Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΕΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Πραγματοποιήθηκε μέσα σε ομαδικό και οικογενειακό κλίμα το κάλεσμα για ενημέρωση από τον Νίκο ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ προς τους φίλους του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ για την ένταξη της ομάδας στην FOOTBALL LEAGUE.
Άνοιξε την συζήτηση με ευχαριστίες προς τους παρόντες που ανταποκριθηκαν στο κάλεσμα, τον Δήμο και Δήμαρχο καθώς και την προηγούμενη Διοίκηση.
Στην συνέχεια έκανε μια μικρή αναδρομή της πορείας από την Β' τοπική στην Β' ΕΘΝΙΚΉ και την δική του προσπάθεια και χρόνο προσαρμογής στον κόσμο των Σπάτων και τους φιλάθλους να γνωριστούμε όλοι καλύτερα, να σας γνωρίσω και να με γνωρίσετε μιας και δεν γνώριζα πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, αλλά τα καταφέραμε και αυτό φάνηκε και στους αγώνες μπαράζ που το γήπεδο γέμισε και γέμισε από το μεγαλύτερο μέρος να είναι ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ φίλοι και φίλαθλοι.
Ξεκινήσαμε την περσινή χρονιά να χτίζουμε μια ομάδα με γερές βάσεις, μια ομάδα που θα μπορεί να σταθεί με αξιώσεις και το καταφέραμε όλοι μαζί και η δικαίωση ήρθε με το ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ να έχει γίνει γνωστός όχι μόνο στην Αττική και Στερεά Ελλάδα, αλλά γνωστός σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Όπως ξεκινήσαμε σας υπόσχομαι ότι έτσι θα συνεχίσουμε με συνέπεια και σωστό προγραμματισμό και την φετινή δύσκολη και πρώτη μας φορά στην FOOTBALL LEAGUE.
Έχουμε σκοπό να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα μας κάνει ΥΠΕΡΉΦΑΝΟΥΣ όλους .
Μια ομάδα ΥΨΗΛΟΥ επιπέδου και είναι μεγάλη ευκαιρία γιατί την φετινή χρονιά θα βρεθούμε με ομάδες με μεγάλη ιστορία σε Α' και Β' ΕΘΝΙΚΉ όπως ο ΗΡΑΚΛΗΣ, η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, ΚΈΡΚΥΡΑ κλπ ομάδες στην Β' ΕΘΝΙΚΉ αλλά και μέσω του κυπέλλου Ελλάδας με ομάδες όπως η ΑΕΚ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΠΑΟΚ κλπ.
Η ομάδα δεν θα σταθεί μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, θα κάνουμε μεγάλες διοργανώσεις και ειδικά για τα παιδιά για τα ήδη υπάρχοντα αλλά και τα νέα παιδιά που θα έρθουν στην ομάδα.
ΣΤΗΝ συνέχεια ο κος Νίκος ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ άρχισε την ενημέρωση για την ένταξη της ομάδας στην FOOTBALL LEAGUE.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε την πραγματοποίηση ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ για την λήψη απόφασης και δημιουργία της ομάδας σε ΠΑΕ και σχηματισμό νέου ΔΣ για την ομαλή λειτουργία της ΠΑΕ.
Ειναι γνωστό ότι τα μέτρα από την ΕΠΟ και την Γ. Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ είναι αυστηρά και με συχνούς ελέγχους κλπ και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μην υπάρχουν κυρώσεις.
Θα ετοιμάσουμε νέα γραφεία για την ομάδα και ήδη έχει βρεθεί ο κατάλληλος χώρος αντάξιος της ομάδας μας.
Έχουμε ξεκινήσει τα γραφειοκρατικα για την δημιουργία της ΠΑΕ και επόμενο βήμα είναι η επιλογή των παικτών που θα πλαισιώσουν την ομάδα.
ΣΤΗΝ συνέχεια ο κος Νίκος ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ έκανε μια αναφορά σε έναν πρόχειρο προϋπολογισμό των εξόδων της ΠΑΕ που λίγο πολύ είναι περίπου στις 650.000 για να είναι βιώσιμη ( έκανε μια πιο λεπτομερή ανάλυση των ποσών).
Από πλευράς εσόδων το μετοχικό κεφάλαιο θα είναι στις 300.000 ευρώ με τα 2/3 να καλύπτονται από τον ίδιο τον κο Κατσιγιαννη και οι υπόλοιπες μετοχές θα διατεθούν σε όλους στην τιμή των 30 ευρώ έκαστη.( Εδώ διευκρίνισε ότι κανένας μέτοχος δεν έχει νομική ευθύνη για οτιδήποτε παρά μόνο το ΔΣ και έκανε ανοικτή πρόταση προς όλους για την αγορά μετοχών ).
Τα υπόλοιπα θα καλυφθούν από διάφορες εισφορές, διαφημίσεις, διαρκείας VIP (περίπου τα 170 στην τιμή των 300 ευρώ) κλπ.
Τα άτομα που θα πλαισιώσουν τον ίδιο και το ΔΣ θα είναι άτομα της επιλογής του και γνώστες πάνω σε θέματα ΠΑΕ καθώς και τον Νομικό Σύμβουλο της ομάδας.
Διευκρίνισε πως η σημερινή συγκέντρωση έγινε για να μην κυκλοφορούν διάφορες φήμες για την ομάδα και παρακαλώ πολύ όποιος έχεις ερωτήσεις ή κάποια διευκρίνηση μπορεί να πάρει τον λόγο. (Δεν υπήρξαν ερωτηματικά στην φάση αυτή).
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΈΜΙΔΑΣ κος Δημήτρης Μάρκου και ξεκινώντας ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον Νίκο ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ για την προσφορά του στον ΑΗΤΤΗΤΟ και γενικά στην πόλη.
Βεβαίωσε ότι τα έργα για τις ανάγκες του γηπέδου θα ξεκινήσουν άμεσα και ότι μέχρι να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας θα είναι έτοιμα προσδιοριζοντας τον μήνα Σεπτέμβριο καλώς εχόντων των πραγμάτων.
Θα συνεχίσουμε σαν Δήμος να είμαστε κοντά στην ομάδα, θα στηρίζουμε τις προσπάθειες σας και θα βοηθήσουμε με πολλούς τρόπους. Για την Οικονομική Ενισχυση ήδη δρομολογουνται εκδηλώσεις με τα έσοδα να διατεθούν εξ ολοκλήρου στον ΑΗΤΤΗΤΟ.
Σύντομα ξεκινάμε τα έργα για τα βοηθητικά γήπεδα στην πίσω πλευρά από ΤΟ BLANOS σε θέση που προσφέρετε για τον λόγο αυτό.
Τελειώνοντας τόνισε για άλλη μια φορά ότι ο Δήμος και ο Δήμαρχος με όλο το συμβούλιο θα είναι παρόν.
ΣΤΗΝ συνέχεια πήρε πάλι το λόγο ο κος Νίκος ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ για να διευκρινίσει την καλή συνεργασία με την προηγούμενη Διοίκηση του ΑΗΤΤΗΤΟΥ και με το τον Παναγιώτη Μαργετη ιδιαίτερα και να ξεκαθαρίσουμε όπως τόνισε ότι μια διαφορά που είχε δημιουργηθει με πόσα που αφορούσαν διαφημίσεις ήταν απλά ένα μπέρδεμα καθαρά διαδικαστικό και δόθηκαν η απαραίτητες εξηγήσεις / διευκρινήσεις οπότε το θέμα θεωρείται λήξαν και απλά το αναφέρω στην συγκέντρωση για να μην κυκλοφορούν διαφορά.
Αν υπάρχουν ερωτήματα παρακαλώ να σας ακούσω. (Ακούστηκαν 2 3 προτάσεις που αφορούν τον κόσμο των Μεσογείων και πως θα έρθει κοντά μας και όπως απάντησε και ο κος Νίκος ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ είπε ότι όλοι είναι στο πλευρό μας, όπως και η ΕΠΣΑΝΑ και τους ευχαριστούμε πολύ).
Υ. Γ. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος κος Δ. Μάρκου, Αντιδήμαρχοι νυν κ τέως του Δήμου, μέλη από το Δ. Σ. του Δήμου, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κος Δ. Φράγκος, μέλη από την προηγούμενη διοίκηση, παλαιοί πρόεδροι και ποδοσφαιριστές και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας.
Κοντά μας και εκπρόσωποι του Αθλητικού γραπτού κ ηλεκτρονικού τύπου, ο Θ. Σανιδάς από την εφημερίδα Sport Time και ο κος Κ. Μαιοπουλος από το RAFINA PIKERMI NEWS τους οποίους ευχαριστούμε πολύ και τον φίλο μας τον Κυριάκο για το φωτογραφικό Υλικό.
Μέσα σε αυτό το οικογενειακό κλίμα έκλεισε το κάλεσμα μέσα σε χειροκροτηματα παρατεταμένα απ όλους και για όλους και ανανέωση στο ραντεβού τις προσεχείς ημέρες με την ΓΕΝΙΚΉ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ.
Γραφείο Τύπου ΑΗΤΤΗΤΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου