Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΗΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΚΑΠ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ


2 ώρες · 
Φίλοι φίλαθλοι,
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις Ποδοσφαιρικές Αρχές ΕΠΟ και ΕΠΣΑΝΑ για την αγάπη την οποία μας περιέβαλλαν και το ενδιαφέρον που έδειξαν στα αιτήματά μας. Η απόφαση: Πικρή δικαίωση. Δέχεται το δίκαιο του αιτήματός μας αλλά ο σοφός Νομοθέτης δεν προέβλεψε ποινή για αυτήν την παράβαση. Διότι η παράβαση αφορά παράλειψη του Σοφού Νομοθέτη. Μπερδευτήκατε; Κι εμείς το ίδιο αλλά δεν έχει σημασία. Erga omnes, dum spiro spero και άλλα νομικίστικα που λένε οι δικηγόροι.
Η αλήθεια είναι ότι γίναμε σοφότεροι. Σταματήσαμε να αιθεροβατούμε. Πιστεύαμε ότι πρέπει να ενδιαφερόμαστε μόνο για την ανάπτυξη του υγιούς αθλητισμού, των υποδομών, των παιδιών μας. Που θα κατακλύζουν καθημερινά τα γήπεδα στελεχώνοντας Υποδομές και η εκπαίδευσή τους θα φτάνει έως τις Ανδρικές ομάδες.
Κάποιοι μας εγκάλεσαν γιατί δεν υποβάλλαμε ένσταση νωρίτερα, αφού η παράβαση συντελείτο από την έναρξη του πρωταθλήματος. Μάλιστα μας καταλόγισαν δόλο. Απαντάμε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: Διότι είχαμε – έχουμε και θα έχουμε εμπιστοσύνη στις αρμόδιες αρχές ότι εφαρμόζουν τον Κανονισμό με απόλυτη διαφάνεια και ισονομία. Αποδεχθήκαμε πλήρως τους όρους του Πρωταθλήματος και αφοσιωθήκαμε σε αυτό που ξέρουμε καλύτερα: Να εκπαιδεύουμε Νέους. Νικητές στους αγωνιστικούς χώρους και υπεύθυνους πολίτες. Είμαστε υπερήφανοι Πρωταθλητές στις κατηγορίες Νέων και Παίδων. Υπερήφανοι γιατί έχουμε μία ανδρική ομάδα υπόδειγμα μέσα και έξω απ τους αγωνιστικούς χώρους. Αλλά είμαστε ερασιτέχνες παράγοντες – εθελοντές. Και δυστυχώς ανάμεσά μας δεν έχουμε προσωπικότητες όπως ο Νικολό Μακιαβέλι ή ο Ηρακλής Πουαρό.
Γίναμε σοφότεροι και μάθαμε ότι πρέπει να ελέγχουμε ακόμα και τους Κανονισμούς για την σαφήνειά τους. Υποσχόμαστε ότι θα αλλάξουμε. Και με ειλικρίνεια δηλώνουμε πως στην Διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ έχουμε μόνο φίλους. Ανθρώπους που μας βοήθησαν με τις γνώσεις τους και με το ενδιαφέρον τους. Τώρα περιμένουμε να ακούσουμε από το στόμα τους την δυσκολότερη ελληνική λέξη: ΣΥΓΓΝΩΜΗ
Με αγάπη,
Οικογένεια Νικητών Ανθούσας - Μεσογείων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου