Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ ΠΑΡΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΑΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΝΤΗΣ

Η ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
Μια υπέροχη χρονιά για την Ακαδημία του Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ έφτασε στο τέλος της με την καθιερωμένη γιορτή λήξης της αγωνιστικής περιόδου η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18/06/2018 στις 19:00 στο ΔΑΚ Κ. Μπαγλατζής.
Μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό του προέδρου κ. Δημήτρη Πάπιου ο αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Βάσης απένειμε τα μετάλλια και το κύπελλο στην ομάδα των Projunior του συλλόγου για κατάκτηση του πρωταθλήματος Μπουρλής στον Νότιο όμιλο.
Στην συνέχεια ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Βασίλης Παπαμιχαήλ απένειμε τα μετάλλια και το κύπελλο στην ομάδα των Junior του συλλόγου για την κατάκτηση της 2ης θέσης του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.
Ακολούθησε η βράβευση ενός αθλητή από κάθε τμήμα των Ακαδημιών όπου επιβραβεύθηκε η συνέπεια του συγκεκριμένου αθλητή στις προπονήσεις , το ήθος και η παρουσία του εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου
Ετσι ο αρχηγός της Α ομάδας Γιώργος Μαγγίνας βράβευσε στα Projunior τον Οικονομίδη Αντώνη
Ο τεματοφύλακας της Α ομάδας Γιώργος Μαρινάκης βράβευσε στα Junior τον Χήκα Νικόλα
Ο Σταύρος Μανάλης βράβευσε για τους Παμπαίδες τον Ζιώγα Χρήστο
Ο Χρήστος Βεϊόγλου βράβευσε για τους Παίδες τον Σκουρλή Χρήστο
Και τέλος ο Σπύρος Παπανικολάου βράβευσε για τους Νέους τον Παρωτίδη Βασίλη.
Ακολούθως ο Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ δια χειρός του προέδρου κ. Δημήτρη Πάπιου βράβευσε για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Χρήστο Κόντη.
Με την σειρά του ο κ. Κόντης ευχαρίστησε το ΔΣ για την βράβευση του και απηύθυνε χαιρετισμό πρός τους παρευρισκομένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου