Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


13 σχόλια:

  1. Άντε μήπως ξαναγυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο και η ομάδα στην Α επσανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι δηλαδή θα γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο βλέποντας τον κύριο αυτό πρόεδρο? Ας ξεκινήσουμε απ' τα βασικά, ποιος είναι ο κύριος και με τι ασχολείται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kala mas douleuete ekei pano ston AOK? Grafthke tora melos kai mporei na katevei gia proedros? Tha ksexasoume kai ayta pou kseroume me esas!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο υπαρχων πρόεδρος ποιος είναι; με τι ασχολείται; τα αποτελέσματα φάνηκαν:6 βαθμοι-8 εισητήρια και εξάρες.
    Τουλάχιστον υπαρχει ελπιδα.αν δεν κάνει,θα παρει και αυτός τον "δρόμο του"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @veracruz δεν γνωρίζω εγώ προσωπικά που ειναι ο υπάρχων προεδρος, το μόνο που ξέρω είναι ότι παραιτήθηκε. Αυτός εδώ ποιος είναι θέλω να μάθω και με τι ασχολείται και κυριως αν θα βάλει λεφτά στην ομαδα για να μπορέσει να ανέβει α τοπικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει σε αυτή τη ζωή...η ιστορία ( του ΑΟΚ) θα δείξει λοιπον. Όσο για τον κύριο veracruz που αναρωτιέται που είναι ο σημερινός Πρόεδρος του ΑΟΚ,ενημερώνω ότι είναι κάθε μερα στο γηπεδο, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε και να συνομιλήσουμε από κοντά εκτός αν σας βολεύει να κρύβεστε πίσω από την οθόνη του κινητού σας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @tom tomas ούτε εγώ γνωρίζω ποιος ειναι ο κ.Χρυσάφης, και το ερώτημά σου εύλογο:αν θα βαλει λεφτά.αν δεν βαλει θα παρει και αυτος το δρομο του.
    Οσο για τον σημερινό πρόεδρο κ.Μελίνα, δεν λεει κατι οτι ειναι καθε μερα στο γηπεδο.ο οποιοσδηποτε μπορει να ειναι καθε μεραστο γηπεδο και να χαζευει το χορταρι αν θελει κουρεμα. οι προεδροι ειναι μαγκες ή οχι στο τι ομαδα παρουσιαζουν καιωστο τι λογαριασμο αφηνουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Veracruz : παραβρέθηκατε σε καμμία από τις δύο συγκεντρώσεις στο Δημαρχείο? Οι Πρόεδροι καμμία φορά είναι μάγκες και όταν βγάζουν προς τα έξω την αλήθεια και τα γεγονότα και όταν αναλαμβάνουν την ευθύνη κτλ κτλ. Αλλά δεν θα σας απαντήσω εγώ για το αν είναι μάγκας ή όχι ο σημερινός Πρόεδρος. Η επίδειξη μαγκιάς δεν είναι το ζητούμενο της συγκεκριμένης διοίκησης και κατ επέκταση του Προέδρου.Αν λοιπόν εισασταν σε κάποια από τις δύο συναντήσεις θα γνωρίζατε ότι δεν χαζεύουμε το χορτάρι στο γηπεδο αν και θεωρώ ότι το γνωρίζετε ήδη ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mporei na mou apanthsei kapoios an mporei melos poy graftike shmera, mporei na parei thn omada ayrio? Epeidh tyxainei na eimai melos dioikitikoy symboylioy,kserv poly kala pws den ginetai!!! Mporei h kyria poy ap oti katalava einai melos ths twrinhs dioikisis h estw kapoios apo thn dioikisi na mas apanthsei????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ήμουν και στις 2 συγκεντρώσεις. Και ναι, ακούσαμε πολλά!! Και παραδέχτηκε για το φετινό αγωνιστικό χάλι! Απο εδω και πέρα όμως...αν μείνει, θα δούμε μπαλίτσα ή θα μας γλεντήσουν και τα υπόλοιπα χωριά της ανατ.αττικής;
    Και για να τελειώνω την αντιπαράθεση μαζι σου, να σου πω οτι είμαι με την ομαδα ΑΟΚ και όχι με τον εκάστοτε πρόεδρο όπως και να λέγεται. Αν ο σημερινός παρουσιάσει ομαδα που κεντάει θα ειμαι μαζί του.
    @mΜανος Κ., όχι δεν μπορεί...αλλά παντου κάνουν τα στραβά ματια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ veracruz...το ερώτημα ήταν ακρως ρητορικό, γνωρίζω ότι ήσουν και στις δύο συγκέντρωσεις γιατί συνομιλήσαμε και στις δυο, όπως επίσης συνομιλήσαμε και αρκετές φορές στο facebook.Ο Πρόεδρος λοιπόν εκτός του ότι ανέλαβε ευθυνη για το αγωνιστικό κομμάτι φετος, αναφέρθηκε και σε πολλά αλλα, τις φετινές μεταγραφές που όπως παραδέχτηκαν πολλοί ΑΟΚτζηδες ήταν οι καλύτερες που θα μπορούσαν να γίνουν, την πέρσυνη παραμονή της ομάδας στο α τοπικό όταν η ανάληψη και δήλωση της ομάδας εγινε κυριολεκτικά την τελευταία ημερα, τις επιχορηγήσεις που χάθηκαν καθώς επίσης και πόσα χρήματα ήρθαν στην ομάδα τα δύο αυτά χρόνια.
    @Manos οι ΑΟΚτζηδες αποφάνθηκαν ότι δεν πρέπει να γίνουν τα πράγματα by the book αλλά με αυτόν τον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με μπερδεψες με άλλον. Δεν μιλήσαμε ποτέ,ούτε στο δημαρχείο ουτε στο facebook...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Whatever, οτι πεις... :)

    Μια επισήμανση επειδή ίσως δεν ακούγεται ωραίο το "αοκτζηδες" που έγραψα πιο πάνω, εννοώ οι φίλαθλοι και φίλοι του ΑΟΚ που παραβρέθηκαν στις δύο συγκεντρώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή