Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΟΛΚΗΠΕΡ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Αθανασόπουλος ο 1ος!
Η διοίκηση του Παλληνιακού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη της μεταγραφή στο φετινό καλοκαιρινό «παζάρι»! Μετά από συντονισμένες κινήσεις, στα «κιτρινόμαυρα» ντύθηκε ο Αλέξανδρος Αθανασόπουλος. Πρόκειται για τερματοφύλακα, 21 ετών, που έχει επαγγελματικές παραστάσεις, αφού είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό.
Ο Αλέξανδρος ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ17 του Πανιωνίου και στη συνέχεια προωθήθηκε στην Κ20, εκεί απ’ όπου τον «ανακάλυψαν» από τον Παναιτωλικό. Στους Αγρινιώτες υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και ήταν και στην Κ20 της ομάδας. Ακολούθησε η επιστροφή του στην Αθήνα και επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ένωση Βοτανικού, με την οποία αγωνίστηκε για έναν χρόνο και, τέλος, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα των Σουρμένων στην Α’ ΕΠΣΑ.
Σε δηλώσεις του στη σελίδα του Παλληνιακού, ο Αλέξανδρος Αθανασόπουλος τόνισε: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια των Σουρμένων για τη συνεργασία που είχαμε αυτόν τον χρόνο. Ήταν όλα ωραία και θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα και να πετύχει τους στόχους της. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος του Παλληνιακού, μιας ομάδας που με έπεισε με το πλάνο που έχει θέσει και τους στόχους που έχει βάλει. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να έχει την πορεία που της αξίζει, έτσι ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου