Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει το “παρών” στη Λίγκα για πρώτη φορά μετά την απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, διεξήχθη η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στη Superleague. 
Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης που αποτελούσε τον εκλεκτό του Ολυμπιακού ήταν τελικά ο μοναδικός υποψήφιος και πήρε το χρίσμα για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Στράτο στην προεδρία του συνεταιρισμού. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ψήφισαν "παρών" και “λευκό” αντίστοιχα, καθώς δεν θέλησαν να στηρίξουν με την ψήφο τους τον υποψήφιο των “ερυθρολεύκων”. Μία στάση βέβαια που διευκόλυνε και η απουσία άλλου υποψηφίου, καθώς η ΑΕΚ διαπιστώνοντας σήμερα το πρωί ότι δεν θα είχε ούτε την υποστήριξη των “πρασίνων”, αποφάσισε από το να υποστεί μία ήττα, να αποσύρει την υποψηφιότητα του Πέτρου Καϊμακάμη. 
Σε ό,τι αφορά την ψηφοφορία, ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης πήρε 9 ψήφους, από τις ΠΑΕ ΑΕΛ, Ατρόμητο, Λεβαδειακό, Ξάνθη, Ολυμπιακό, Παναιτωλικό, Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννενα και Λαμία σε μια διαδικασία - εξπρές που δεν κράτησε περισσότερο από είκοσι λεπτά. 
"Λευκό" ψήφισαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός, "παρών" ο ΠΑΟΚ, ενώ απείχε η ΕΠΟ. 
Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης βρίσκεται στη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον περασμένο Νοέμβριο. Πριν μία διετία είχε διατελέσει αντιπρόεδρος και του Ατρομήτου, όντας προσωπικός δικηγόρος του Γιώργου Σπανού, τον οποίο είχε εκπροσωπήσει σε πολλές σημαντικές υποθέσεις

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου