Ήταν όλοι εκεί…
Ιατρικό επιτελείο, φυσιοθεραπευτές, διασώστες, αξιολογημένοι διαιτητές Β’ & Γ’ Εθνικής και πάνω από 50 τμήματα υποδομών ομάδων της Αττικής.
Θύελλα Ραφήνας, Δάσος Χαϊδαρίου, Α.Ο.Πειραιά, Εθνικός Πειραιά, Π.Α.Ο.Καλλιθέας, Ποσειδώνας Πειραιά, Π.Α.Ο.Ρουφ, Ορφέας Αιγάλεω, Α.Ο.Καραβά, αγωνίστηκαν με κέφι και διάθεση, αλλά κυρίως χωρίς το άγχος του τελικού αποτελέσματος.
Για έναν και μοναδικό σκοπό, ίσως τον ομορφότερο.
Για το τουρνουά υποδομών «Gold Cup Pisti». Θεσμός που ξεκίνησε το 2000 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Με κοινωνικό πρόσωπο και πάντα προς όφελος μη κερδοσκοπικών συλλόγων και την στήριξη απόρων οικογενειών. Αφιερωμένο τα τελευταία 9 χρόνια στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η Πίστη».
Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος αλλά και στους διοργανωτές για την πανέμορφη εκδήλωση.
20180609_125726
O Αντιπρόεδρος της Θύελλας κ.Σπύρος Λουκάτος με τον κ.Βαγγέλη Ξυδέα Σύμβουλο 3ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων και «ακούραστο εργάτη» του συλλόγου «Πίστη»
Ο Α.Π.Ο. Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας, ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους γονείς και φίλους της ομάδας για τις ευγενικές τους προσφορές σε καιρούς πραγματικά δύσκολους.
Να είστε όλοι καλά!