Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ Δ.ΓΙΑΡΕΝΗΣ ΣΤΗΝ Γ,.Σ ΤΗΣ ΕΠΟ Α) ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΑΤΙΟΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ Β) ΕΠΕΤΕΘΗ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 7 ΑΠΟΠΟΜΠΕΣ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΜΠΤΟ ΗΘΟΣ


ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ δεχτηκε ο Περειρα από τους περισσοτερους ομιλητες στην Γ.Σ της ΕΠΟ ,για τους πινακες και τις καρατομησεις που εκανε αυτος και γενικα η ΚΕΔ Το ασχημο κλιμα φανηκε από την αρχη όταν κληθηκε ο προεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δ.Γιαρένης να ανεβει στο πανελ ως γραμματεας και αρνηθηκε ως ενδειξη διαμαρτυριας για τις εποπομπες ΕΠΤΑ διαιτητων και βοηθοων από τους πινακες Μάλιστα όταν μετα ανεβηκε στο βημα εξαπελυσε δριμυτατη επιθεση λεγοντας  «Αρνούμαι σε ένδειξη διαμαρτυρίας να δεχθώ για έναν άνθρωπο που παίρνει το μήνα παραπάνω από όσα παίρνω εγώ το χρόνο ως Ένωση… αν δεν υπάρξει αιτιολόγηση για το πως έγιναν οι αξιολογήσεις ή αν δεν υπάρξει δέσμευση ότι θα υπάρξει έστω μικρή αναμόρφωση πινάκων, αν δεν πάρω απαντήσεις θα καταψηφίσω τον διοικητικό απολογισμό.
Δεν θα κάνω διαμαρτυρίες για το θεαθήναι στα Μέσα. Εδώ… Θα καταψηφίσουμε για να καταλάβει ο κ. Περέιρα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τα πρωταθλήματα μας… Κόπηκαν επτά διαιτητές».
Στο ίδιο μήκος και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας κ. Δανιήλ: Δανιήλ: «Μπαίνουν διαιτητές 38 ετών στη Σούπερ Λίγκα και κόβονται διαιτητές 31 ετών από τη Football League. Aν δεν μας δοθούν εξηγήσεις, θα καταψηφίσουμε κι εμείς το διοικητικό απολογισμό».
Κεραυνουε εξαπελυσε και ο Νικος Τζωρτζογλου κυρια για την αποπομπη του Γιωργου Φουκάκη λέγοντας ‘ πως είναι δυνατον ενασς διαιτητης τον οποιο θεωρω ως τον καλυτερο στη χωρα ναπαιζει 10 ντέρμπυ και τον βγάζετε από τους πίνακες ,όπως επισης τον Μουρτζάκη τον Ζαχαριουδάκη κι αλλους Και φυσικα ερριξε βολες κατά του Κουκουλακη λεγοντας ότι επετεθη στον αρχιδιαιτητη της ενωσης  γιατι του απαιτησε τα ποσοστα που οφειλει και ηδη εχει επιληφθει η πειθαρχικη επιτροπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου