Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

O EΘΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ


Εθνικός Ν. Μάκρης: Έτοιμος για το come back!


Ο Εθνικός Νέας Μάκρης κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Γ’ ΕΠΣΑΝΑ και βάζει ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν…
«Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς». Για τον Εθνικό Νέας Μάκρης, οι δύο σεζόν 2014-15 και 2015-16 είχαν μόνο δυσκολίες και δυσάρεστα φινάλε.
Η ιστορική ομάδα, που μετρά 68 χρόνια ζωής, βυθίστηκε από την Α’ ΕΠΣΑΝΑ στη Γ’ και το καλοκαίρι του 2016 ουσιαστικά έφτασε ένα βήμα πριν τη διάλυση.
Η νέα διοίκηση, με επικεφαλής τον πρόεδρο Νίκο Καραγιάννη, ανέλαβε να συμμαζέψει την κατάσταση, αλλά το ξεκίνημα ήταν γεμάτο εμπόδια, καθώς στην ομάδα υπήρχαν μόλις πέντε δελτία. Με αρκετή δουλειά, υπομονή και επιμονή, τη σεζόν 2016-17 ο Εθνικός αναδιοργανώθηκε και προετοίμασε το έδαφος για την περσινή χρονιά.
Παρά την αδυναμία οικονομικής βοήθειας από πλευράς Δημοτικής Αρχής και την απουσία οπαδικής βάσης που, όπως και να έχει, σε αυτές τις κατηγορίες μπορεί να κάνει τη διαφορά, στον Εθνικό ήταν εξ αρχής αποφασισμένοι να κάνουν πρωταθλητισμό. Αυτός ήταν και ο λόγος που έγινε ένα άνοιγμα στον προϋπολογισμό -έφτασε τα 50.000 ευρώ- με προσωπικές θυσίες των παραγόντων και συνδρομή από χορηγούς.
Από το ξεκίνημα φάνηκε ότι η ομάδα είχε τη δυναμική να υλοποιήσει τον στόχο και η πορεία δικαίωσε τόσο τις θυσίες, όσο και τις προσδοκίες. Μετά από ένα δύσκολο πρωτάθλημα στο οποίο διεκδίκησαν την άνοδο πέντε ομάδες (Αυλώνας, Κάλαμος, Νικητές και Ραμνούς Γραμματικού), ο Εθνικός όχι μόνο την κέρδισε, αλλά κατέκτησε και το πρωτάθλημα.
Το Σάββατο 5 Μαΐου στήθηκε ένα τρικούβερτο γλέντι για την άνοδο, αλλά οι πανηγυρισμοί τελείωσαν το ίδιο κιόλας βράδυ. Όπως μάλιστα δηλώνει στη Marathon Press ο Νίκος Καραγιάννης «έχουμε ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς και μάλιστα βρισκόμαστε και σε πολύ ικανοποιητικό σημείο. Η Β’ κατηγορία έχει πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις, σκληρό ανταγωνισμό κι εμείς θα είμαστε νεοφώτιστοι. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πάμε με στόχο απλά να έχουμε μια τυπική παρουσία. Πάμε για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο και αν όχι του χρόνου, σύντομα να επιστρέψουμε στην Α’ κατηγορία».
Πηγή: news.marathonpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου