Θύελλα Ραφήνας-Α.Ο. Ατλαντίς 2-1.
Το καλύτερο για το τέλος μας φύλαξαν οι δύο φιναλίστ, αφού η ένταση, το πάθος και η αγωνία της ημίωρης παράτασης χτύπησαν κόκκινο και  κέρδισαν αναμφισβήτητα τις καλύτερες εντυπώσεις του μεγάλου τελικού ανάμεσα στην Θύελλα Ραφήνας και την Ατλαντίδα.
Τι και αν βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 48′, τι και αν έμειναν με δέκα παίκτες από το 62′, τι και αν βρέθηκαν αντιμέτωποι με το άγχος τους, τι και αν ήταν νευρικοί στο παιχνίδι τους, τι και αν……αν……..αν……..
Στάθηκαν παλικάρια!!!!
Το πίστεψαν ακόμα και όταν έπαιζαν κόντρα στις πιθανότητες. Αγωνίστηκαν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Διεκδίκησαν ότι τους αναλογούσε. Το πάλεψαν όσο δεν πήγαινε…
Και τα κατάφεραν!
Πρωταθλητές Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. 2017-2018.
Στο 48′ ο Αναστασίου με κεφαλιά από την μικρή περιοχή μετά από φάουλ του Κάτση, άνοιξε το σκορ για την Ατλαντίδα δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες των «Λιγνιτωρύχων» που μετά το πρώτο ημίχρονο έψαχναν ακόμα τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο.
Σαν να μην έφτανε το 0-1, ο Μπήλιος σε έντεκα λεπτά αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες και στο 62′ πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.
Στο 69′ ο Χρήστος Μπουντάκης που επέστρεψε δυναμικά από τον τραυματισμό του δημιούργησε την πρώτη κλασσική ευκαιρία για το 1-1 αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει τον Χαραλαμπίδη.
Την μοίρα του τελικού έμελλε να αλλάξει ο Χρήστου στο 89′, που ισοφάρισε σε 1-1 και κράτησε ζωντανούς τους «Λιγνιτωρύχους» οδηγώντας τον τελικό σε ημίωρη παράταση.
Στο 106′ ο υπέρ-δραστήριος Μπουντάκης τρύπωσε στην αντίπαλη περιοχή και κέρδισε πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει ο Χρήστου.
Ο γκολκίπερ Χαραλαμπίδης απέκρουσε εντυπωσιακά αλλά στάθηκε άτυχος καθώς η μπάλα στρώθηκε και πάλι στον Χρήστου ο οποίος δεν δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στην κενή εστία διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
final stats.jpg
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας, στους προπονητές μας Θ.Βιάδη και Β.Αναστασίου, στους φίλους της ομάδας που δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα , στους διαιτητές του τελικού, στην Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. με τα όποια προβλήματα όσο αφορά την ώρα έναρξης, στην ομάδα του Γραμματικού για την φιλοξενία και φυσικά σε όλη την αποστολή της Ατλαντίδας και τους φιλάθλους της για την προσπάθεια.
Πολυτιμότερος παίκτης του τελικού αναδείχτηκε ο Αλέκος Γεωργούλιας.
Θύελλα Ραφήνας: Κεφαλωνίτης, Γεραμάνης, Μπαμπαλής(55′ Pjietri), Κατσέλης, Μπήλιος, Τσάκωνας, Τσάκκος(57′ Μπουντάκης), Κοζανίδης(82′ Αναστασίου, 112′ Ασπρογέρακας), Τόγιας(73′ Θεοχάρης), Χρήστου, Γεωργούλιας. (Αναπλ. Φυτιλής, Αθανασίου-Ρήγας)
Α.Ο.Ατλαντίς: Χαραλαμπίδης, Αδαμίδης, Golikaj(112′ Χρόνης), Κωνσταντούρος, Βίτσιος, Κωτσάκης(62′ Ιωάννου), Ζαχαρόπουλος(120′ Αδαμόπουλος), Αναστασίου(87′ Καρακώστας Μ.), Ιbi(55′ Μπάκος), Καρακώστας Α., Κάτση(77′ Μώρης). (Αναπλ. Παπανδρέου)

Προσεχώς περισσότερες φωτογραφίες!!!