Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

ΑΟ ΑΝΟΙΞΗ" ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑΛΗ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΠΑΛΑ"

Ανακοίνωση
Με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου η ομάδα μας κατέλαβε την 6η θέση στην Α' Κατηγορία Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α., στην πρώτη της χρονιά, ως η καλύτερη νεοφώτιστη ομάδα και η πρώτη μεταξύ των ομάδων του Δήμου Διονύσου, έχοντας ως συγκομιδή 12 νίκες, 10 ισοπαλίες και 8 ήττες σε 30 αγώνες, με τέρματα 33-25.
Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, τον προπονητή μας Thalis Tsirimokos και τον βοηθό του John Tsirimokos για την αδιάκοπη εργασία τους και ενασχόλησή τους, οι οποίοι αξίζουν όλων τα εύσημα.
Συγχαρητήρια στην άξια πρωταθλήτρια της Α' Κατηγορίας και την άνοδό της στην Γ' Εθνική Κατηγορία, την ομάδα Παλληνιακός Α.Ο - Palliniakos FC, καθώς επίσης και στις ομάδες που κέρδισαν την άνοδο από την Β' Κατηγορία, ΟΑ Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών ως πρωταθλητής και Α.Π.Ο. ΠαμπαιανικόςPALAVREOTIKOS.FC, που άξια θα κατέχουν μία θέση την νέα αγωνιστική περίοδο στην μεγάλη κατηγορία.
Ραντεβού τη νέα χρονιά με πολύ μπάλα!
Το Δ.Σ. Α.Ο. Άνοιξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου