Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Π.ΛΙΑΚΟΥΤΣΗΣ(ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ "ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΤ Α ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Δ.ΚΙΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ "


ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΥΤΣΗΣ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ  ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ  ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ 

"Η ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος βρίσκει τον Α.Ο.Κ. στην Β΄κατηγορία. Μια μαύρη σελίδα γράφτηκε στην ένδοξη ιστορία του Συλλόγου. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη της αγωνιστικής καθίζησης της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ.  καθώς και  τους προπονητές-ποδοσφαιριστές-γιατρούς-φροντιστές από τον Ιανουάριο και μετά διότι έμειναν ως το τέλος με ψηλά το κεφάλι, τραβώντας το δικό τους Γολγοθά μαζί με εμένα.
Πιστέψτε με όμως, αυτό ΔΕΝ είναι το μεγάλο πρόβλημα του Α.Ο.Κ.(δηλαδή η πτώση της ομάδας στην Β΄κατηγορία).Τις επόμενες μέρες θα καταθέσω  στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών στοιχεία που αφορούν παρατυπίες κατά συρροή, σχετικά με τα βιβλία του Συλλόγου και όχι μόνο καθώς και αγωγή για διαφυγόντα έσοδα των Ακαδημιών του Συλλόγου από τις ετήσιες επιχορηγήσεις του Δήμου Κρωπίας. Ήρθε η ώρα ο ιστορικότερος Σύλλογος των Μεσογείων (έτος ίδρυσης 1903),με 115 χρόνια ζωής, να ξεκινήσει από την αρχή.
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο, κύριο Κιούση Δημήτρη, γιατί τα δύο χρόνια παρουσίας  μου στον Α.Ο.Κ. ήταν ο μόνος που προσπαθούσε να δώσει λύσεις στα τεράστια προβλήματα βιωσιμότητας που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος, όταν άλλοι από τον καναπέ του σπιτιού τους και τα καφενεία, έκαναν κριτική, έβαζαν τρικλοποδιές και γυρνούσαν την πλάτη στον Α.Ο.Κ και όχι σε εμένα.
Τελειώνοντας, υπόσχομαι ότι θα το φτάσω μέχρι τέλους ώστε να λάμψει η αλήθεια γιατί το ψέμα και η συκοφαντία έχουν και τα όρια τους.
Εις το επανιδείν,
Π. Λιακούτσης-Πρόεδρος Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙ


15 σχόλια:

  1. Με 1 βαθμό μέσα στο Κορωπί, 10 γκολ υπέρ-86(ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΞΙ) κατά, πέντε 6ΑΡΕΣ, μία 5ΑΡΑ και πολλές 3-4ΑΡΕΣ, μόνο επί δικιά σου προεδρίας(ο Θεός να την κάνει) είδαμε!! Μάζεψέ τα και κάντην για άλλον πλανήτη σύντομα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολύ εύκολο να κρυβόμαστε πίσω από ένα ψευδώνυμο και να έχουμε και αποψη...θύμησε μου αγαπητέ, γιατί έχω ένα κενό μνημης, γιατί ανέλαβε ο συγκεκριμένος Πρόεδρος την ομάδα? Γιατί την παρατήσατε εσείς όλοι που την αγαπάτε απ' το καφενείο...Δύσκολο να πιάσεις με γυμνά χέρια την καυτή πατάτα ε;😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς του καφενείου,αγαπάμε την ομάδα και την ακολουθούσαμε και στα εκτός έδρας από τότε που ισως εσύ ήσουν αγέννητη!
    Με κάθε χρόνο διαρκείας(για βόηθημα) και να πληρώνουμε κανονικά και εισητήριο. Και μέσα σε κάθε εκδήλωση! Ως εκεί φτάνει η τσέπη μας! Δεν μας γέννησε ο Ωνάσης!
    Η "καυτή πατάτα"που λες ποια είναι; Ένα σωματείο της επσανά πήρε,και σε 1,5 χρόνο είχε τα χειρότερα αποτελέσματα στην ιστορία του! Και αν τον καίει η "πατάτα",γιατί συνεχίζει;
    Ντούνης,Πάντος,Κορωνιάς Ν.,Αλεξίου Α.,Γαλάνης,Βλάχος κ.α. ξέρουν καλύτερα για ποιο(ν) λόγο έφυγαν.
    Όσο για το αν θα έχουμε αποψη(ανώνυμη ή επωνυμη), από τη στιγμή που παίρνουμε διαρκείας ΚΑΙ πληρώνουμε και εισητήριο,δικαιούμαστε να τη λέμε.
    Άποψη δεν πρέπει να έχουν οι τσαμπατζήδες και οι εμμισθοι(αν τους τα δίνει!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η καυτή πατάτα είναι ο ιδιος Σύλλογος με αυτόν που ακολουθούσατε οπως λέτε και στα εκτός έδρας και τιμή σας...ο ίδιος Σύλλογος που πλέον φυτοζωει γιατί έχασε την επιχορηγηση από λάθη προηγούμενων διοικήσεων...ο ίδιος σύλλογος που δύο χρόνια επιβιώνει με χορηγίες και χρήματα απ'των τζαμπατζηδων που αναφέρετε πιο πάνω...με προσωπική εργασία όλων όσων δουλευουν για τον σύλλογο, απ' τον Πρόεδρο μέχρι τον φροντιστη. Με ώρες που στερούνται οι οικογένειές μας και κυρίως από ανθρώπους που ΔΕΝ είναι απ' το Κορωπί αλλά σέβονται την ιστορία αυτού του Συλλόγου και για αυτόν και μόνο για αυτόν δουλευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η άποψη σας είναι σεβαστή λοιπόν αλλά δεν είναι απαραίτητο να συμφωνω μαζί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν μου απαντήσατε όμως...γιατί επιτρεψατε σε έναν "ξένο" να διοικεί την ομάδα που τόσο αγαπάτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν συμφωνούμε,διότι εγώ μιλάω για το αγωνιστικό κομμάτι, και εσείς για οικονομικό.
    Αν βρήκε παρατυπίες η διοίκηση απο τους προηγούμενους, αρμόδια ειναι τα δικαστήρια.
    Αν ο Λιακούτσης ήρθε ως εξυγιαντής,ας συνεχίσει το εργο του. Αγωνιστικά ομως , είναι ο πιο αποτυχημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φαντάζομαι ότι έχετε διαβάσει ήδη ότι αναλαμβανει πλήρως την ευθύνη για το αγωνιστικό κομμάτι όπως θα έκανε εξάλλου ο κάθε υπεύθυνος άνθρωπος ( δεν αναφέρομαι στον όρο παράγοντας όπως βλέπετε).Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως το αγωνιστικό κομμάτι όπως πολύ καλά γνωρίζετε εφόσον παρακολουθείτε ποδοσφαιρο, στηρίζεται στο οικονομικό κομμάτι, οπότε ουσιαστικά όλα αυτά πάνε αλυσίδα...Οπότε καλό θα ήταν πρώτου λιθοβολησουμε οποιονδήποτε, να βάλουμε λίγο τον εαυτό μας στην θέση του. No money,no honey λοιπόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το οτι ανέλαβε την ευθύνη δεν μας λέει κάτι. Αν γίνει το εγκλημα, όσες συγνώμες και να ζητησεις πάλι ενοχος θα εισαι! Τέτοια μαζική φυγή παικτών -Κορωπιωτών δεν εχει ξαναγινει. Τέτοια συγκομιδή βαθμών ποτέ στα 115 χρόνια ιστορίας. Και εφόσον no money, no honey, γιατί ανέλαβε; Ηταν οπαδός του ΑΟΚ απο κούνια;
    Μήπως θα φτιάξει ομάδα φέτος να ανέβουμε 2 κατηγορίες;
    Δεν προκειται να καταλήξουμε κάπου, τα αποτελέσματα φάνηκαν στο χορτάρι,στο άδειο γήπεδο και στο ελιππές ρόστερ! και θα φανούν στο σύντομο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. No money o Σύλλογος αγαπητέ...και γνωρίζετε και γιατί, έχει αναφερθεί πιο πάνω, μην επαναλαμβανόμαστε...Ξέρετε τι μου κάνει φοβερή εντύπωση παρόλα αυτά? Οτι ολα αυτά θα μπορούσατε πάρα πολυ ευκολα να έρθετε να μας τα πείτε στο γήπεδο...2 Χρόνια είμαστε εκει. Τελικά η ανωνυμία που προσφέρει το ιντερνετ, εχει βολέψει πολυ κοσμο.Στο θέμα μας ομως επειδη εχει καταντήσει και λιγο κουραστικη η ιστορια με τα no name σχολια σας...Θελετε να περασετε απο το γηπεδο να αναλαβετε εσεις την ομαδα με τα δεδομενα που εχει?
    Α...οσο για τους οπαδους του ΑΟΚ απο κουνια, αν θυμαμαι καλα δεν ηρθε κανενας να αναλαβει την ομαδα περσυ που έφτασε Αυγουστος και η ομαδα ηταν ακεφαλη...Μαλλον εχετε επιλεκτικη μνημη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όντως και εγώ κουράστηκα πρωτομαγιάτικα!!
    Κάντε οτι νομίζετε!
    Ο Σεπτέμβρης είναι κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παλι δεν μου απαντήσατε αλλα δεν πειραζει, δεν εχετε απαντήσει και σε κατι απο αυτα που σας ειπα. Κανουμε οτι ειναι καλυτερο για τον Σύλλογο, την υγεια του και την βιωσιμοτητα του. Καλή σας νυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή