Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΕΡΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΔ

Στην Αθήνα θα βρίσκεται το απόγευμα  νέος προεδρεύων της ΚΕΔ, Βίτορ Περέιρα, όπως θα δώσει το παρών τόσο στα αγωνιστικά τεστ διαιτητών που θα γίνουν την Τριτη και Τεταρτη στη Θεσσαλονική, όσο και σε αυτά που θα  διεξαχθουν στην Αθήνα.Παρασκευη και Σσββατο 
Επίσης θα γνωριστεί με τους συνεργάτες τους στην ΚΕΔ, με τους οποίους έχει μιλήσει τηλεφωνικά, και θα συζητήσουν ενόψει τις κατάρτισης των νέων πινάκων.
Κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις στη «Diario de Noticias» της πατρίδας του, ο Πορτογάλος παλαίμαχος διαιτητής υποστήριξε:
«Eλπίζω να τιμήσω το πορτογαλικό ποδόσφαιρο και την διαιτησία στην Ελλάδα. Η πρόσκληση και η πρόταση μου ήρθε λόγω της εμπειρίας και του βιογραφικού μου. Η ΕΠΟ οφείλει να συμμορφωθεί με τους κανόνες των FIFA/UEFA και γι’ αυτό με κάλεσαν. Αποδέχθηκα την πρόταση – πρόκληση», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Ήταν μια πρόσκληση που προέκυψε λόγω αυτής της ανάγκης στην ΕΠΟ και η FIFA αποφάσισε να καλέσει έναν αλλοδαπό να ηγηθεί της διαιτησίας. Είμαι απόλυτα ουδέτερος και θέλω οι φίλαθλοι να αντιληφθούν ότι θα δείξω όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ουδετερότητα. Επίσης, είμαι βέβαιος ότι μπορώ να εκπληρώσω τις προσδοκίες εκείνων που με εμπιστεύτηκαν. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου